• xiugai-111
  • xiugai-222
  • xiugai

Kategori populér

  • Sayuran beku

    Frozen Vegetables
  • Buah Beku

    Frozen Fruits
  • about-02

Naha Pilih Kami

  • Fujian Uniland Foods Co., Ltd. Dupi ayana di belah kiduleun Fujian, di kuloneun selat Taiwan, merenah pikeun transportasi di sadunya ngalangkungan port Xiamen. Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina lini pangolahan sayuran & bungbuahan IQF, urang teraskeun usaha taun ka taun pikeun minuhan konsumén kami rupa-rupa sayuran & buah-buahan kualitas luhur saluyu sareng GAP, HACCP, peraturan ISO, sareng BRC, Sértipikat FDA, KOSHER, HALA.